Λογότυπο - The Grecials

GR | EN

100% βιολογικός φυσικός χυμός ΡΟΔΙ – ΜΥΡΤΙΛΟ από ελληνικά φρούτα - The Grecials

Για μεγέθυνση πατήστε πάνω στις ακόλουθες φωτογραφίες !

100% βιολογικός
φυσικός χυμός

ΡΟΔΙ - ΜΥΡΤΙΛΟ

από ελληνικά φρούτα

Ένας 100% βιολογικός φυσικός χυμός από ελληνικά φρούτα ρόδι και µύρτιλο. Φτιάχνεται από µη συμπυκνωμένο χυμό από τα καλύτερα ελληνικά ρόδια και δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη. Δεν έχει υποστεί αραιώσεις και προσθήκες συντηρητικών, ώστε να διατηρεί όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία του αναλλοίωτα. Προέρχεται από τις εκλεκτές σοδειές αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών και είναι ένα προϊόν µε υψηλή θρεπτική αξία που έχει αναγνωριστεί ως «αντιοξειδωτικό θαύμα»! Είναι η σοφία της ελληνικής φύσης σε έναν διατροφικό θησαυρό!

  • XΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ
  • ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Έλληνες παραγωγοί στη Μακεδονία καλλιεργούν ροδιές των εκλεκτών ποικιλιών Wonderful και Ερμιόνη. Η ψυχρή έκθλιψη διασφαλίζει την υψηλή́ συγκέντρωση του χυμού σε βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα και η εμφιάλωση γίνεται σε γυάλινες φιάλες πιστοποιημένες για τρόφιμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
250ML – 1000ML

ΦΙΑΛΕΣ / ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ :
250ML : 12 – 1000ML : 6

ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ / ΠΑΛΕΤΑ (ΕΥΡΩΠΑΛΕΤΑ) :
250ML : 1596 – 1000ML : 408

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν την ελληνική γη με πάθος και αφοσίωση στην ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση. Η ιστορία του ροδιού και της Μεσογειακής Διατροφής ξεκινά στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε τη.

Παράδοση - The Grecials