Λογότυπο - The Grecials

GR | EN

Ταυτότητα

Αγνά προϊόντα της Ελληνικής γης

The Grecials είναι όλα τα αγνά, υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της Ελλάδας μαζί. Είναι η γόνιμη και πλούσια ελληνική γη, ο καλοκαιρινός της ήλιος και τα εκλεκτά αγροδιατροφικά προϊόντα που γεννιόνται σε αυτό το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, τιμώντας την ιστορία και τις παραδόσεις κάθε ελληνικής γωνιάς.

Με απόλυτο σεβασμό στους καταναλωτές επιλέγουμε για εκείνους τα καλύτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα, παρασκευασμένα με φυσικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και φροντίζουμε ώστε η υψηλή διατροφική τους αξία και οι εξαιρετικές γεύσεις τους να ταξιδεύουν αναλλοίωτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα προϊόντα The Grecials γεννήθηκαν μέσα από την βαθιά αγάπη μας για την ελληνική γη, την πάνω από 70 χρόνια επιτυχημένη δραστηριότητά της μητρικής μας εταιρίας «ΣΕΚΕ Α.Ε.» στον αγροτικό τομέα της Ελλάδας, τη μεγάλη εξαγωγική εμπειρία μας και τη συνεταιριστική κουλτούρα μας, που ενισχύει τις ευαισθησίες μας για κάθε τί φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον, τον καταναλωτή και τον ίδιο τον παραγωγό.

Πλεονέκτημά μας είναι οι αρχές μας!

Επιλέγουμε πάντα τα πιο ποιοτικά προϊόντα από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς και τοπικούς συνεταιρισμούς, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αγροδιατροφικού παραγωγικού χάρτη στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε αγνά και θρεπτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ενισχύουμε τη χρήση πατροπαράδοτων μεθόδων με προσήλωση στην υιοθέτηση αυστηρών πρωτοκόλλων καλλιέργειας.

Υποστηρίζουμε ενεργά την αειφόρο ανάπτυξη και την τήρηση των ορθών γεωργικών πρακτικών από τους παραγωγούς για την προστασία του περιβάλλοντος και του τοπικού οικοσυστήματος.

Τα προϊόντα μας είναι πλήρως ελεγμένα για τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και αποτελέσματα χημικών αναλύσεων.

Στόχος μας η εξυπηρέτηση σας

Στόχος μας είναι πάντα να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό κάθε επιθυμία των πελατών μας να απολαύσουν αγνά ελληνικά προϊόντα σε όποιο μέρος της Γης και αν βρίσκονται.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε όποιο πολύτιμο προϊόν της Ελληνικής γης ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε.

Η ομάδα The Grecials

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ

Επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν την ελληνική γη με πάθος και αφοσίωση στην ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση. Γνωρίστε την προέλευση τους και νιώστε την διαφορά πρίν καν δοκιμάσετε τα The Grecials.