Λογότυπο - The Grecials

GR | EN

Μέλι - The Grecials

Για μεγέθυνση πατήστε πάνω στις ακόλουθες φωτογραφίες !

Premium Μέλι

ΘΥΜΑΡΙ - ΒΟΤΑΝΑ

από τα βουνά της Κρήτης

Ένα σπάνιο μέλι που προκύπτει από τη συνάντηση πολύτιμων αρωματικών βοτάνων με τα μελίσσια μας πάνω στα βουνά της Κρήτης. Αρωματικά θυμάρια και θρούμπια, λευκό τριφύλλι, κισσός, και φαρμακευτικά βότανα όπως αγριομάραθο, ταραξάκο, χαμομήλι και άγρια λεβάντα δίνουν στο μέλι αυτό το ιδιαίτερο άρωμα και τη μοναδική γεύση του. Είναι προϊόν παραδοσιακής μελισσοκομίας και έρχεται σε εσάς σε αριθμημένα βάζα. Η σοφία της ελληνικής φύσης σε έναν διατροφικό θησαυρό!

Αυτό το premium μέλι συλλέγεται με παραδοσιακές μελισσοκομικές πρακτικές από παρθένες και περιβαλλοντικά προστατευμένες περιοχές στα Λευκά Όρη της Κρήτης. Χάρη στη σπάνια βιοποικιλότητα και την ιδιαίτερη βλάστηση, αυτό το μέλι Κρήτης είναι ένα μοναδικό, αγνό, ανεπεξέργαστο, φυσικό προϊόν υψηλής ποιότητας με ξεχωριστό άρωμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
250ΓΡ

ΒΑΖΑ / ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ :
250ΓΡ: 12

ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ / ΠΑΛΕΤΑ (ΕΥΡΩΠΑΛΕΤΑ) :
250ΓΡ: 1440

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν την ελληνική γη με πάθος και αφοσίωση στην ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση. Η ιστορία του μελιού και της Μεσογειακής Διατροφής ξεκινά στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε τη.

Παράδοση - The Grecials